Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Οδηγός επιβίωσης για μοναχικούς βαλεντίνους!

Ξημερώνει μια όμορφη μέρα και το ημερολόγιο λέει 14/2. 


Το ραδιόφωνο παίζει μόνο ερωτικά τραγούδια, οι δρόμοι γεμίζουν με ζευγαράκια που εκδηλώνουν αβίαστα τον έρωτά τους, το ίδιο και το facebook, τα ανθοπωλεία έχουν ουρές (μάλλον σε κάποια άλλη εποχή) και η lacta κάνει τρελές πωλήσεις. 

Καλώς ήρθες λοιπόν σε έναν κόσμο γεμάτο ερωτευμένους. Είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!♥

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να χαίρεσαι αν ζεις τον έρωτά σου, αν όμως όχι, περιμένεις με ανυπομονησία να τελειώσει αυτή η ημέρα-μαρτύριο. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο μπορεί να φαίνονται, αρκεί να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό. Γι' αυτόν τον λόγο σου έχω κάποιες καλές προτάσεις ώστε όχι μόνο να γίνουν πιο ανώδυνες αυτές οι ώρες, αλλά να περάσεις πολύ καλά!

Ένα άρθρο για όλους τους singles, είτε μένουν αδιάφοροι στον ερχομό της γιορτής των ερωτευμένων, είτε το σκηνικό αυτό είναι το αλάτι που χύθηκε σε μία μεγάλη πληγή...
Σε όποια κατηγορία και να ανήκεις, το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και το χαμόγελο ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζεις όποια συνθήκη και αν προκύψει.


1. Βγες έξω

Το να μείνεις σπίτι παρέα με τη μοναξιά, βλέποντας ταινίες και τρώγοντας σοκολάτα δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Αντίθετα όταν έχεις καλή παρέα όλα είναι πιο ωραία. Πήγαινε στα αγαπημένα σου στέκια ή και σε νέα για αλλαγή. Πείτε αστεία, μιλήστε για τα όνειρα και τα σχέδια που κάνετε για τον μέλλον. Μην μείνεις σε συζητήσεις για μεγάλους έρωτες. Τα καλύτερα έρχονται. Δεν είσαι το μόνο άτομο σε αυτόν τον πλανήτη που δεν έχει ταίρι. Υπάρχουν πολλοί ακόμη που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Φλέρταρε!


2. Πήγαινε σε ένα πάρτι.


Εκείνη τη μέρα διοργανώνονται αρκετές θεματικές εκδηλώσεις και προφανώς δεν είναι μόνο για ζευγαράκια. Αν έχεις εξοικειωθεί με την εικόνα (και δεν κλαις κάθε φορά που βλέπεις δύο ανθρώπους να κοιτιούνται στα μάτια!) μπορείς να πας με την παρέα σου και να περάσεις τέλεια. Συνήθως το concept δεν στηρίζεται μονάχα στον (αγνό) έρωτα, αλλά και στο χιούμορ αφού, μεταξύ μας, δεν είναι όλα ρόδινα. Τον επόμενο χρόνο ίσως οι μισοί απ'όσους  τώρα λένε "για πάντα" να έχουν αλλάξει δρόμους. Η λέξη "χωρισμός" ακούγεται συχνά σε τέτοια πανηγύρια. Η μόνη σου έννοια λοιπόν, να διασκεδάσεις!


3.Cinema.


Ναι υπάρχουν ταινίες που δεν είναι αισθηματικές και προβάλλονται και στις 14 του μήνα. Οπότε πάρε ένα μεγάλο ποπ κορν και απόλαυσε λίγες ώρες μέσα στις αίθουσες του κινηματογράφου. Φυσικά μπορείς να παρακολουθήσεις και μία "αγαπησιάρικη", μόνο να μην ξεχάσεις ένα πακέτο με χαρτομάντιλα για να σκουπίσεις τα δάκρυα στο τέλος. Δεν πειράζει, μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό. Αρκεί τελικά να αποφορτιστείς και να νιώσεις καλύτερα.



Φυσικά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου...


4. Πήγαινε για χορό.

Όποιο είδος και αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, όπου και αν μπορείς να χορέψεις, μη χάνεις ευκαιρία. Είτε σε club, είτε οπουδήποτε αλλού, αρκεί να νιώθεις άνετα και ελεύθερα να εκφραστείς χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα των κακοπροαίρετων. Έτσι θα εκτονωθείς και θα αποβάλλεις κάθε αρνητική σκέψη που μπορεί να σε πολιορκεί.

Α, και τώρα που μιλάμε για εκτόνωση,


5. Τα rege rooms είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ειδικά δωμάτιο που πας για να σπάσεις. Ότι θες. Αν έχεις λοιπόν τόσο
θυμό επισκέπτεσαι ένα τέτοιο μέρος και επιλέγεις πόσα μπουκάλια, τηλεοράσεις, υπολογιστές (κλπ. κλπ.) θες να αποτελειώσεις. Βάζεις μια ειδική προστατευτική στολή, την κατάλληλη μουσική, παίρνεις ένα ρόπαλο και... δίνεις πόνο! Είναι απόλυτα ασφαλές και δεν ξεσπάς στον αθώο κόσμο, ούτε στο βάζο της γιαγιάς. Σε περίπτωση που χώρισες πρόσφατα, ή για οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί, το rage room είναι μια καλή επιλογή και ένα μέρος που θα λατρέψεις. Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Πλέον άνοιξε και στην Ελλάδα! 


*Μην ενοχλείς τους ερωτευμένους*
Ακούγεται αρκετά διασκεδαστικό το να κάθεσαι στο μπαλκόνι και να πετάς αυγά σε όσους κρατιούνται χέρι χέρι και περνούν από κάτω (ως ένδειξη διαμαρτυρίας υποθέτω), αλλά προς θεού..ΜΗΝ! Σκέψου το από μ΄πια άλλη οπτική γωνία. στην οποία εσύ θα είσαι ο ένας με τις πεταλούδες στο στομάχι. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελες να πέσεις θύμα μπουγέλου από όσους -μάλλον- σε ζηλεύουν. Αν δεν σε έπεισα ακόμη, σου υπενθυμίζω ότι είναι μία πράξη ανεπίτρεπτη και μπορεί να εμπλακείς σε καβγά!


Για να σε καθησυχάσω λίγο ακόμη, η ημέρα των ερωτευμένων είναι μία εμπορική γιορτή. Ώστε να πωληθούν οι σοκολάτες που λέγαμε, και όχι μόνο. Οι άνθρωποι που αγαπιούνται αληθινά δεν περιμένουν μια μέρα τον χρόνο. Γιορτάζουν κάθε μέρα!

Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι επειδή αυτός ο Φλεβάρης σε βρήκε μοναχικό. Ο βαλεντίνος μας είναι εκεί έξω και όσο τον αναζητάς αγωνιωδώς δεν θα εμφανιστεί.

Υ.Γ.:Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις!

Χαρούμενη Ερωτομέρα!



Like OtherWind on facebook!
⇱ Πάτα πάνω♥


Διαβάστε επίσης...

Πώς να τραβήξεις την τέλεια φωτογραφία.

Τα 4 μεγαλύτερα λάθη που όλοι κάνουμε στις εκπτώσεις!

5 βήματα για να αποφύγεις το friendzone.

4 παιδικές συνήθειες που μάλλον πρέπει να διατηρήσεις.

8 λόγοι για να μη γκρινιάζεις!

6 λόγοι για να μην κάνεις check-in σήμερα!

Οι πιο γνωστοί μύθοι για τα tattoo καταρρίπτονται.

6 μικροπράγματα που είναι ικανά να σου φτιάξουν τη διάθεση!

10 εποικοδομητικά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι να διαβάσεις

8 λόγοι που η σοκολάτα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία!

Πώς να αξιοποιήσεις την μέρα σου όταν ο καιρός δεν σου επιτρέπει να βγεις από το σπίτι !

4 πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις όταν βολτάρεις στο κέντρο της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου