Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Οι πιο άβολες καταστάσεις μιας βροχερής μέρας.

Το θέαμα της βροχής και των δυνατών αστραπών που σκίζουν τον ουρανό, είναι απολαυστικό όταν το βλέπεις από το παράθυρο και την ζεστασιά του σπιτιού σου. Ωστόσο η εμπειρία του να βρέχει καταρρακτωδώς ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις μια βάρκα να φύγεις, δεν είναι καθόλου διασκεδαστική. Σε τέτοιες συνθήκες βιώνεις κάποιες άκρως εκνευριστικές καταστάσεις που σε κάνουν να αναπολείς τους 45 βαθμούς του περσυνού καλοκαιριού.

Μετωπική σύγκρουση
Οι διαστάσεις που έχει μια ομπρέλα περιορίζει τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να περπατούν πλάι πλάι στο ίδιο πεζοδρόμιο. Συνεπώς οι πιθανότητες σύγκρουσης με κάποιον άγνωστο (ή με κάποια πινακίδα) αυξάνονται. Οπότε για να το αποφύγεις, αναγκάζεσαι να κάνεις κινήσεις που θυμίζουν πιο πολύ σε χορευτή τανγκό παρά σε φυσιολογικό άνθρωπο που περπατάει στον δρόμο.

👟 Πάνινα παπούτσια 👟
Θυμήσου την τελευταία φορά που ο δρόμος είχε πλημμυρίσει και εσύ δεν είχες άλλη επιλογή πέρα από το να τον διασχίσεις. Μετά βέβαια η κάλτσα έγινε ένα με το πόδι και κολύμπαγε σε μια μικρή πισίνα, που από πολλούς αποκαλείται "πάνινο παπούτσι". Εκτός από την τραγικότητα που έχει αυτή η κατάσταση από μόνη της, υπάρχει και ο κίνδυνος να κρυολογήσεις. *Ένα δάκρυ κυλάει κάθε φορά που σκέφτομαι τις στιγμές που έκανα το λάθος να φορέσω σταράκια όταν έβρεχε. *

🚘 Αυτοκίνητα που περνούν με φόρα 🚘
Το σκηνικό είναι γνωστό. Ο δρόμος έχει πλημμυρίσει, ένα αυτοκίνητο περνάει με μεγάλη ταχύτητα από μπροστά και ένα κύμα βρώμικου νερού προσγειώνεται πάνω σου. Απλά, όμορφα και ωραία καταστρέφονται τα ρούχα και η μέρα σου.

Όταν δεν έχεις ομπρέλα
Τι και αν ο μετεωρολόγος ανακοίνωσε καταιγίδες, τι και αν η μανούλα φώναζε να πάρεις ομπρέλα, εσύ έκανες την επανάστασή σου και δεν άκουσες κανέναν. Τώρα μπορείς να νιώσεις υπερήφανος με αυτό το σου κατόρθωμά, ενώ είσαι μούσκεμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αυτά έχει η ζωή.


💦Οι παρακάτω συνδυασμοί💦:
α. Γυαλιά & Βροχή: Μικρές σταγονίτσες κοσμούν τους φακούς των γυαλιών με αποτέλεσμα να θολώνουν και να δυσκολεύουν στο να δεις. Τα βγάζεις και μετά θυμάσαι ότι έχεις μυωπία. Όπως και να έχει, δεν γλιτώνεις την σύγκρουση με την κολώνα της ΔΕΗ.
β. Ισιωμένα μαλλιά & Βροχή: Τα περιποιήσε, τα ισιώνεις και βγαίνεις με αυτοπεποίθηση από το σπίτι. Όλα καλά μέχρι οι πρώτες ψιχάλες να πέσουν πάνω σου. Μετά από αυτό το μαλλί δείχνει θαμπό, αχτένιστο και φριζαρισμένο.

Παρόλα αυτά σκέψου ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό και πως όλα αυτά μπορεί να γίνονται για να τα σκέφτεσαι αργότερα και να γελάς!

Η στήριξή σου είναι πολύτιμη, κάνε μια κοινοποίηση.😊

Κάνε like στη σελίδα του Otherwind στο facebook και νιώσε έναν πολύχρωμο αέρα να σε διαπερνά! Κάνε κλικ ΕΔΩ<<

Και μη ξεχνάς κάθε Πέμπτη νέο άρθρο, με πολύ αγάπη!

⇝⇝Σχετικά άρθρα..



Τα ναι και τα μη μιας μελαγχολικής ημέρας.

5 πράγματα που θα καταλάβουν μόνο όσοι έχουν 2 ονόματα.

Κάποιες αλήθειες πίσω από το "Τα μαλλιά μου δεν είναι ωραία σήμερα"

Οι χειρότερες εμπειρίες στα "καλύτερα" μαγαζιά της Αθήνας!

5 άβολες καταστάσεις που ζεις κάθε Σεπτέμβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου