Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

8 φορές που είναι προτιμότερο να μείνεις σπίτι.

Υπάρχουν μέρες που βρίσκεσαι σε ένα τεράστιο δίλημμα για το τι να κάνεις όταν έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις σου, και απλά θες να περάσεις καλά.
 Συνήθως βγαίνεις έξω με παρέα, όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Είναι στιγμές που κάτι σε τραβάει πίσω στη ζεστασιά του σπιτιού σου. 

Τι είναι αυτό; Εσύ θα το ανακαλύψεις...


Έστω ότι είναι Χριστούγεννα και μόλις στολίσατε. Καμία βόλτα και κανένα μπαρ δεν θα σου προσφέρει τη χαρά του (φωτισμένου πλέον) δέντρου που στέκεται καμαρωτό στο σαλόνι. Είναι εκείνο λοιπόν που θα σε κρατήσει πολλές ώρες μακριά από την αγαπημένη σου καφετέρια, αλλά όχι από τους φίλους σου.

Εδώ λοιπόν θα βρεις 8 συνθήκες που πιθανότατα έχεις ξαναζήσει και η καλύτερη επιλογή ήταν να μην πας πουθενά.🏡


1. Δεν έχει καλό καιρό.

Μέσα σου ξέρεις πολύ καλά ότι η έξοδός σου θα καταλήξει να είναι μαρτύριο κατά τη μεταφορά από και προς το μαγαζί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταλαιπωρηθείς έτσι.


2. Όταν το ταμείο είναι μείον.

Αν βγεις θα νιώσεις πολύ άβολα και θα κλαις κάθε ευρώ που φεύγει από την τσέπη. Με λίγα λόγια δεν θα περάσεις καθόλου καλά...

Τι προτείνω για (1,2);

Μαζευτείτε σπίτι για ταινία με τη παρέα. Πες στον καθένα να φέρει και από κάποιο σνακ ( popcorn, πατατάκια, m&ms κλπ κλπ)- φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε κιόλας. Καλού-κακού κατέβασε και τη Monopoli από το πατάρι. Σου εγγυώμαι ότι θα περάσετε καλύτερα από οτιδήποτε άλλο και αν είχατε κανονίσει!



3.Όταν απλώς βαριέσαι να κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Έχεις και αυτό το δικαίωμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναγκάσεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι που δεν θέλει.


4. Κούραση.

Στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις το κουράγιο.

Τι προτείνω για (3,4);

Εδώ ο ύπνος είναι η καλύτερη λύση. Θα νιώσεις πολύ όμορφα και εκτός αυτού θα εξασφαλίσεις πολύ ενέργεια για την επόμενη μέρα Αρκεί μόνο να μην υπερβάλεις .



5. Στην τηλεόραση παίζει ένα πρόγραμμα που οπωσδήποτε θες να παρακολουθήσεις.

Φυσικά δεν αναφέρομαι στις καθημερινές εκπομπές που μπορείς πολύ εύκολα να δεις στο internet, αλλά σε εκείνα που μεταδίδονται live και μόνο για μια φορά.
 Άλλο το συναίσθημα της ζωντανής μετάδοσης και άλλο της επανάληψης.



6. Δεν σου αρέσει αυτό που προτείνει η παρέα.

Γιατί να κάνεις κάτι που δεν σε ευχαριστεί; Οι πραγματικοί φίλοι θα το κατανοήσουν χωρίς να διαμαρτυρηθούν ή να σε παρεξηγήσουν. 


7. Μία ερωτική απογοήτευση -ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν νιώθεις καθόλου καλά.


Τι γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις; Πίνεις και βγάζεις τα άπλυτά σου στη φόρα, ή απλώς χαλάς την διάθεση και των υπολοίπων. Όπως και να' χει η παρέα σου δεν φταίει σε τίποτα. Οπότε όταν αισθάνεσαι έτσι σου προτείνω να μη βγεις, 


8. Δεν είναι κανείς άλλος διαθέσιμος.

Όλοι έχουν κανονίσει ή ίσως τους έχει τύχει κάτι από τα παραπάνω. Το να περιπλανιέσαι στους δρόμους χωρίς παρέα δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Το σπίτι σου είναι πιο φιλόξενο από τους απρόσωπους -γεμάτους αγνώστους- δρόμους της πόλης.



Και τι να κάνεις σπίτι;

Ότι θα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και να μην μετανιώσεις και αυτή σου την επιλογή!




Eικόνες Weheartit


Like Otherwind on Facebook

Διαβάστε επίσης...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου