Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

5+1 πράγματα που πρέπει να κάνεις το Καλοκαίρι

Μιας και το Καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά φέτος με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς, αποφάσισα να φτιάξω μία λίστα με εκείνα που δίνουν νόημα στην εποχή αυτή και αξίζει να τα κάνεις. Πάρε χαρτί και στυλό και άρχισε να προγραμματίζεις.






1. Παγωτό.. Παγωτό και πάλι Παγωτό

Εκτός από το γεγονός ότι είναι το γλυκό που βρίσκεις με μεγαλύτερη ευκολία τις μέρες αυτές είναι και η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά. Δοκίμασε κάτι νέο λοιπόν! Είναι η στιγμή που βρίσκεσαι σε ένα μαγαζί με πάρα πολλές γεύσεις και δεν ξέρεις τι θα διαλέξεις. Οι περισσότεροι επιλέγουν κάτι συνηθισμένο. Εσύ όμως που έχεις διαβάσει αυτό το άρθρο θα δοκιμάσεις κάτι νέο, κάτι που ίσως για πρώτη φορά βλέπεις στη ζωή σου. Τόλμησε να ανακαλύψεις εκείνη που σου έκανε εντύπωση, που αναρωτήθηκες " μα καλά βγαίνει και σε παγωτό;;". Ναι υπάρχει και εσύ δεν θα μείνεις με την περιέργεια. Οι πιο περίεργες γεύσεις που δοκίμασα τελευταία είναι μέντα, marshmallows και βότκα(!). Και ποιος ο λόγος να μπεις σε μία τέτοια διαδικασία; Μα φυσικά γιατί είναι κάτι διαφορετικό και δίνει μία άλλη νότα σε μία ζεστή ημέρα.


2.Μια βραδιά στην παραλία

Εκτός από το νυχτερινό μπάνιο, έχεις δοκιμάσει ποτέ να πας με την παρέα σου στη θάλασσα με μια σκηνή και να διανυκτερεύσετε εκεί; Ναι θα μπορούσες να το συνδυάσεις με αυτό που βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες, αλλά στο πιο χαλαρό. Αξέχαστη εμπειρία!


3. Beach Party's 

Εδώ νομίζω δεν χρειάζονται συστάσεις. Απλά πρέπει. Αν δεν βρείς κάποιο μαγαζί που να διοργανώνει κάτι τέτοιο (αν και δύσκολο), μπορείς να το κάνεις με την παρέα σου!




4.Να περάσεις κάποιες ώρες με το να μην κάνεις τίποτα!

Οι διακοπές είναι για να χαλαρώσεις. Μπορείς λοιπόν, έστω και για λίγο, να κάνεις πράξη αυτό που ονειρευόσουν όταν ένιωθες αρκετή πίεση, ή αλλιώς να μην κάνεις, τίποτα! Να ξαπλώσεις και να κοιτάς μονάχα το ταβάνι! Δεν εννοώ να περάσεις όλο το Καλοκαίρι έτσι, αλλά αξίζεις μερικά λεπτά απόλυτης ξεκούρασης ιδιαίτερα όταν έχεις περάσει μια περίοδο έντονου άγχους.


5.Κάποιο θαλάσσιο σπορ

Είναι εποχή ιδανική για τέτοιες ασχολίες, που οι περισσότεροι δεν κάνουν στην καθημερινότητά τους. Αξίζει να έχεις και μια τέτοια εμπειρία. Βάλ' το στο πρόγραμμά σου! Ενημερωθείτε με την παρέα σου για τις δραστηριότητες που υπάρχουν καθώς και για το που μπορείς να τις αναζητήσεις. Επιλέξτε ποια σας ταιριάζει και...Καλή διασκέδαση!

Και τώρα ένα tip για τις φίλες..



6. Μην βάφεσαι σε καθημερινή βάση

Ιδιαίτερα στις διακοπές σου. Κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα να το εφαρμόζεις και τις άλλες εποχές, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Η θερμοκρασία είναι υψηλή και εσύ ιδρώνεις. Θα ήταν πολύ άβολο για σένα (και για τους γύρω σου) αν είχες και το make up το οποίο σταδιακά θα αλλοιωνόταν! Εξάλλου είναι μία περίοδος που πρέπει να νιώθεις απελευθερωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Γιατί να κρύβεσαι πίσω από το βάψιμό σου; Δεν εννοώ να μην περιποιείσαι, αλλά να μην υπερβάλλεις. Χαλάρωσε και δείξε σε όλους την φυσική σου ομορφιά! 

Γενικότερα κάνε ότι δεν κάνεις τον άλλο καιρό και πάνω απ' όλα..ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟ!



Εικόνες We heart it


Διαβάστε επίσης:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου