Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Οδηγός επιβίωσης για Καλοκαίρι στην πόλη.

Ένα άρθρο για σένα που είτε περιμένεις να πας διακοπές είτε όχι.
Να ξέρεις δεν είναι και τόσο τραγικά όταν δεν παραθερίζεις σε κάποιο νησί τους θερινούς μήνες...



Αρχικά πολλά μαγαζιά ανοίγουν τις ταράτσες τους και σε υποδέχονται με τα πιο δροσερά cocktails. Και το καλύτερο; Έχουν υπέροχη θέα. Κάπως έτσι λοιπόν τα μελαγχολικά βράδια μετατρέπονται στις ωραιότερες νύχτες του Καλοκαιριού.



Και ποιος σου είπε ότι οι βόλτες στο κέντρο της πόλης δεν μυρίζουν Καλοκαίρι; Μια απογευματινή βόλτα στα κεντρικά σημεία της περιοχής, με ένα παγωτό στο χέρι, είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις την ώρα αυτή. Τι διαφορετικό θα έκανες στα σοκάκια ενός νησιού νομίζεις; Το μόνο που αλλάζει είναι το περιβάλλον!




Και κάπου εδώ θα σκέφτεσαι.."μα καλοκαίρι χωρίς θάλασσα δεν γίνεται" . Τι είπα εγώ ότι γίνεται; Μια βουτιά στις κοντινές παραλίες είναι ότι πρέπει! Μόνο μία; Όσες θες, αφού πλέον οι εγκαταστάσεις είναι ακόμη πιο οργανωμένες ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού. Αλλά και στην περίπτωση που δεν υπάρχει θάλασσα κοντά υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που διαθέτουν πισίνα όχι μόνο για διακόσμηση αλλά και για τα καλοκαιρινά πλατσουρίσματα! Στη χειρότερη παίρνεις εσύ μια φουσκωτή και την βγάζεις ταράτσα (κυριολεκτικά). Γιατί όχι;




Α και... αν τώρα που σου λύθηκε το που; και σε προβληματίζει το με ποιον; (αφού όλη σου η παρέα είναι διακοπές) κάνε νέες φιλίες. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να γνωρίσεις άτομα το Καλοκαίρι; Αμε! Και αυτό γιατί την εποχή αυτή πέφτουν οι εντάσεις και οι άνθρωποι χαλαρώνουν. Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα τ'άλλα λύνονται!



Τι περιμένεις λοιπόν; Ζήσε το Καλοκαίρι σου όπου και αν είσαι!

Eικόνες We heart it

Διαβάστε επίσης..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου